ورود
dr.jadid_orthopedi@

بارداری و کرونا ویروس

بارداری و ویروس کرونا
اشتراک گذاری
Rate this post

بارداری و کرونا ویروس

برای دانلود لینک PDF  در زیر کلیک کنید

http://www.drjadid.com/wp-content/uploads/2020/05/بارداری-و-کرونا-ویروس.pdf

                                     بسم الله الرحمن الرحیم

بارداری و کرونا ویروس

اگر باردار هستید ، ممکن است بخواهید مطمئن شوید که کروناویروس (COVID-19) چگونه می تواند بر شما ، کودک و مراقبت از بارداری شما تأثیر بگذارد.

این مهم است که به پزشک ومامای خود اطلاع دهید که آیا شما علائم بیماری عروق کرونا را دارید و طبق معمول از آنها درمورد نگرانی های دیگر از آنها بخواهید.

کرونا ویروس در بارداری

هیچ مدرکی در دست نیست که نشان می دهد زنان باردار به احتمال زیاد از کرونا ویروس به طور جدی بیمار می شوند.اما زنان باردار به عنوان احتیاط در لیست افراد در معرض خطر متوسط (از نظر بالینی آسیب پذیر) قرار گرفته اند.این امر به این دلیل است که زنان باردار گاهی می توانند در معرض خطر ویروس هایی مانند آنفولانزا قرار بگیرند.مشخص نیست که آیا این اتفاق با کروناویروس رخ می دهد یا خیر.

 اما از آنجا که این ویروس جدید است ، بهتر است زنان باردار را در گروه خطر متوسط قرار دهید.

ممکن است قبل از تولد کرونا ویروس را به نوزاد خود منتقل کنید. اما وقتی این اتفاق افتاده است ، نوزادان بهتر شده اند.هیچ مدرکی وجود ندارد که کروناویروس باعث سقط جنین شود یا بر رشد کودک شما در بارداری تأثیر بگذارد.

اگر باردار هستید چه باید کرد؟

اگر باردار هستید ، مهم است که توصیه های زیر را دنبال کنید:

دستان خود را مرتبا بشویید

پیروی از توصیه های مربوط به مسافت اجتماعی – مانند ماندن در خانه تا حد امکان

از هر کس در خانه خود که علائم بیماری کروناویروس دارد دوری کنید

هنوز باید به تمام اسکنها و قرار ملاقاتهای دوران بارداری (قبل از تولد) خود مراجعه کنید ، مگر اینکه به شما گفته شود که این کار را نکنید.

قرار ملاقات ها وسونوگرافی ها(اسکن ها)

در حین بارداری هنوز قرار ملاقات و سونوگرافی منظم دارید. اما ممکن است تغییراتی ایجاد شود.ممکن است متوجه شوید که:

قرار ملاقات های ماما اکنون به صورت آنلاین ، از طریق تلفن یا تماس تلفنی انجام می شوداگر شما نیاز به اسکن دارید ممکن است مجبور شوید خودتان برویدممکن است از شما خواسته شود وقتی در بیمارستان یا درمانگاه هستید ماسک یا لباس بیمارستانی(گان)  بپوشید

برخی قرارها ممکن است لغو یا دوباره برنامه ریزی شوند – اگر قرار ملاقات لغو شود ، دوباره برنامه ریزی می شود ، یا می توانید مجدداً آن را دوباره بنویسیداین به شما کمک می کند تا همه ایمن باشند و جلوی شیوع کرونا را بگیرید.

برای اطلاعات بیشتر با ماما یا تیم زایمان خود صحبت کنید.

مهم

اگر خوب باشید ، واقعاً مهم است که برای سلامتی شما و کودک خود به تمام ملاقاتها و اسکنهای خود بروید.بیمارستان ها و کلینیک ها اطمینان حاصل می کنند که شرایط برای زنان باردار جهت مراجعه به ملاقات ها بی خطر است.

با ماما یا تیم زایمان خود تماس بگیرید اگر:

قرار ملاقات را فراموش کرده اید و نیاز به رزرو دیگری دارید

درمورد مراقبت یا قرار ملاقات خود سؤالی داریدشما نمی دانید قرار ملاقات بعدی شما کی است

علائم بیماری کرونا ویروس دارید

در صورت بروز علائم بیماری کروناویروس

اگر علائم بیماری کروناویروس دارید ، با ماما یا تیم زایمان خود صحبت کنید که به شما توصیه می کند چه کاری انجام دهید.

در خانه خود بمانید و از خدمات آنلاین کروناویروسی ۴۰۳۰  استفاده کنید اگرهر یک از علائم زیر را داشتید:

درجه حرارت بالا – این بدان معناست که احساس گرما می کنید هنگام لمس روی سینه یا پشت خود  (نیازی به اندازه گیری دما ندارید)

سرفه جدید و مداوم – این به معنی سرفه زیاد بیش از یک ساعت  یا ۳ یا بیشتراز آن دوره های سرفه در ۲۴ ساعت است (اگر معمولاً سرفه دارید ، ممکن است بدتر از حد معمول باشد)

از بین رفتن یا تغییر حس بو یا طعم شما – این بدان معنی است که متوجه شده اید که نمی توانید چیزی را بو کنید و مزه دار کنید ، یا چیزهایی بو یا مزه متفاوت از حالت طبیعی دارند

معمولاً به شما توصیه می شود در خانه بمانید و به هر دلیلی (ایزوله(جداشدن و دوری از دیگران)) بیرون نروید. معمولاً باید این کار را به مدت ۷ روز انجام دهید.اگر به شما گفته شده که ایزوله یا قرنطینه کنید ، به ماما یا تیم زایمان خود بگویید.ممکن است نیاز باشد که مجدداً قرار ملاقات ها را مجدداً تنظیم کنید یا آنها را بصورت آنلاین ، از طریق تلفن یا تماس ویدیویی انجام دهید.

توصیه های کلی راجع به آنچه باید انجام دهید در صورتی که شما یا شخصی که با او زندگی می کنید علائم کرونا ویروس را بخوانید.

اگر علائم دیگری دارید

اگر علائم دیگری یا هر چیز دیگری که نگران آن هستید ، باید همچنان طبق معمول از پزشک کمک بگیرید.اگر سوالی دارید ، هنوز می توانید قرار ملاقات های پزشک عمومی داشته باشید یا با ماما یا تیم زایمان خود صحبت کنید.

توصیه فوری: در صورت فوریت  با ماما یا تیم زایمان خودتماس بگیری د اگر:

کودک شما کمتر از حد معمول حرکت می کندشما نمی توانید کودک خود را در حال حرکت احساس کنید تغییر در الگوی معمول حرکات کودک شما وجود دارد

خونریزی از واژن دارید

خیلی احساس اضطراب یا نگرانی می کنید

شما یک سردرد دارید که از بین نمی رود

هنگام استراحت یا دراز کشیدن تنگی نفس می کنید

تا روز دیگر صبر نکنید – بلافاصله با او تماس بگیرید ، حتی اگر اواسط شب است.اگر یک ماما یا تیم زایمان ندارید با پزشک عمومی تماس بگیرید یا از خدمات آنلاین ۴۰۳۰ استفاده کنید. فقط در صورت عدم کمک آنلاین می توانید با شماره ۱۱۵ تماس بگیرید.

با۱۱۵ تماس بگیرید اگر:

احساس ناخوشایندی می کنید یا فکر می کنید اشتباهی رخ داده است

شما درد شدیدی در قفسه سینه دارید

زایمان و تولد

این بسیار مهم است که هنگام زایمان یک ماما با خود داشته باشید تا شما و کودک خود را در امان نگه دارید.اگر شما و نوزادتان خوب هستید ، ممکن است بتوانید در خانه ، در یک واحد مامایی یا در یک مرکز زایمان زایمان کنید.در صورت بروز عوارض در دوران بارداری ، توصیه می شود در واحدی به سرپرستی پزشک (متخصص زنان و زایمان) زایمان کنید.

همچنین ممکن است تغییراتی در آنچه که معمولاً در جایی که قصد دارید زایمان کنید اتفاق می افتد ، به دلیل کروناویروس تغییر دهید.برای اطلاعات بیشتر با ماما یا تیم زایمان خود صحبت کنید.

همچنین می توانید اطلاعات بیشتری در مورد علائم آغاز کار را بخوانید.

شریک تولد

داشتن شریک زندگی هنگام تولد برای ایمنی و رفاه شما در حین زایمان و تولد بسیار مهم است.در صورت عدم وجود علائم بیماری کرونا ویروس ، در هنگام زایمان و تولد شریک زندگی میتواند همراه شما باشد. اما ممکن است محدودیت هایی در طول مدت ماندن آنها پس از تولد وجود داشته باشد.اگر شریک زندگی شما دارای علائم باشد ، ممکن است نتواند با شما همراه شود. شما ممکن است بخواهید یک شریک تولد پشتیبان داشته باشید.

اگر کرونا ویروس دارید و به زایمان می روید

اگر علائم بیماری کروناویروس دارید و به زایمان می روید ، به شما توصیه می شود در یک واحد به سرپرستی پزشک (متخصص زنان) زایمان کنید. این بدین ترتیب است که تیم می تواند از نزدیک شما و نوزاد شما را مراقبت کند.شما در منطقه ای از زایمان که فقط برای زنان مبتلا به کرونا ویروس انجام می شود ، مراقبت می شوید.

شما ممکن است ماماها و تیم زایمان را ببینید که دارای پیش بند ، ماسک یا عینک محافظ از چشم است. این موارد برای حفظ امنیت شما ، کودک و پرسنل شماست و از گسترش عفونت جلوگیری می کند.

داشتن کرونا ویروس نباید بر روی زایمان واژن یا سزارین تأثیر بگذارد.به تیم مادر شما توصیه شده است که چگونه شما و کودک خود را ایمن کند. آنها مطمئن خواهند شد که شما بهترین مراقبت را داشته باشید و هرچه سریعتر به انتخاب تولد خود احترام بگذارند.

بعد از تولد

پس از به دنیا آمدن کودک ، شما باید بتوانید تماس پوست به پوست داشته باشید ، مگر اینکه کودک شما ناخوشایند باشد و در بخش نوزادی به مراقبت نیاز داشته باشد.

همچنین  شما به شیردادن تشویق میشوید. هیچ مدرکی وجود ندارد که کروناویروس  می توان در شیر مادر به کودک شما منتقل شود ، بنابراین فواید شیردهی و محافظت از آن در برابر خطرات بالاتر است.

اگر سوالی دارید یا به کمک نیاز داریداگر هر زمان سؤال یا نگرانی دارید ، با ماما یا تیم زایمان خود یا مراقبین سلامت در مرکز بهداشت صحبت کنید.

                              تهیه و ترجمه:دکترحسین جدید

   منبع: https://www.nhs.uk/conditions/coronavirus-covid-19/people-at-higher-risk-from-coronavirus/pregnancy-and-coronavirus/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس یا پیامک
×

سلام . در اینجا کلیک کنید تا صفحه چت باز شود

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

 

× پیام واتساپ