وزوز گوش

وزوز گوش
اشتراک گذاری
Rate this post

مشکل وزوز گوش

لینک دانلود فرمت PDF تصویری

http://www.drjadid.com/wp-content/uploads/2020/02/درمان-وزوز-گوش.pdf

                                     بسم الله الرحمن الرحیم

وزوز گوش

بررسی اجمالی

وزوز گوش ادراک صدا یا زنگ زدن در گوش است. یک مشکل شایع ، وزوز گوش حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از افراد را مبتلا می کند. وزوز گوش به خودی خود یک بیماری نیست – این یک علامت یک بیماری زمینه ای مانند کاهش شنوایی مربوط به سن ، آسیب گوش یا اختلال در سیستم گردش خون است.اگرچه دردناک است ، وزوز گوش معمولاً نشانه چیز جدی نیست.(شکل ساختمان گوش در صفحه آخر میباشد لطفا برای درک بهتر مطالب اول شکل را نگاه کنید)

 اگرچه با افزایش سن می تواند بدتر شود ، برای بسیاری از افراد ، وزوز گوش با درمان بهبود می یابد. درمان علت اصلی مشخص شده گاهی کمک می کند. سایر روشهای درمانی باعث کاهش یا پوشاندن سر و صدا می شوند و وزوز گوش کمتر به چشم می آید.

علائم

وزوز گوش شامل احساس شنوایی است که هیچ صدای خارجی در آن وجود ندارد. علائم وزوز گوش ممکن است شامل این نوع نویزهای فانتوم در گوش شما باشد:

زنگ زدن

وزوز

خروش یا غرش

کلیک کردن

خش خش کردن

زمزمه

صدای فانتوم ممکن است از نظر صدای کم از صدای غرش تا صدای بلند زیاد باشد و ممکن است آن را در یک یا هر دو گوش بشنوید. در بعضی موارد ، صدا می تواند آنقدر بلند باشد که می تواند توانایی شما در تمرکز یا شنیدن صدای خارجی را مختل کند.

 وزوز گوش ممکن است همیشه وجود داشته باشد ، یا ممکن است بیاید و برود.

دو نوع وزوز گوش وجود دارد.

وزوز گوش ذهنی فقط وزوز گوش است. این رایج ترین نوع وزوز گوش است. این بیماری ممکن است در اثر مشکلات گوش در گوش بیرونی ، میانی یا داخلی شما ایجاد شود. همچنین می تواند ناشی از مشکلاتی در اعصاب شنوایی (شنوایی) یا بخشی از مغز شما باشد که سیگنال های عصبی را به عنوان صدا (مسیر شنیداری) تفسیر می کند.

وزوز گوش هدفمند وزوز گوش است که پزشک شما هنگام معاینه می تواند بشنود. این نوع نادر از وزوز گوش ممکن است در اثر مشکل عروق خونی ، وضعیت استخوان گوش میانی یا انقباضات عضلانی ایجاد شود.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنید

اگر وزوز گوش دارید که شما را آزار می دهد ، به پزشک مراجعه کنید.

اگر:وزوز گوش بعد از عفونت تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی ایجاد می شود و وزوز گوش شما طی یک هفته بهبود نمی یابد

در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید اگر:شما وزوز گوش دارید که به طور ناگهانی یا بدون دلیل مشخص رخ می دهدشما دچار شنوایی یا سرگیجه می شوید

علل

تعدادی از شرایط سلامتی می تواند باعث ایجاد یا بدتر شدن وزوز گوش شود. در بسیاری موارد ، علت دقیقی هرگز پیدا نمی شود.

یک علت شایع وزوز گوش صدمه به سلول های داخلی مویی(دیده نمیشوند) گوش است. موهای ریز و ظریف در گوش داخلی شما نسبت به فشار امواج صوتی حرکت می کنند. این باعث می شود سلول ها سیگنال الکتریکی را از طریق عصبی از گوش شما (عصب شنوایی) به مغز شما منتقل کنند. مغز شما این سیگنال ها را صدا تعریف می کند. اگر موهای گوش داخلی شما خم شده یا شکسته باشد ، می توانند تکانه های الکتریکی تصادفی به مغز شما “انتشار” کنند و باعث وزوز گوش می شوند.

سایر دلایل وزوز گوش شامل سایر مشکلات گوش ، شرایط سلامتی مزمن و صدمات یا شرایطی است که بر روی اعصاب گوش شما یا مرکز شنوایی در مغز شما تأثیر می گذارد.

علل شایع وزوز گوش

در بسیاری از افراد ، وزوز گوش در یکی از این شرایط ایجاد می شود:

کاهش شنوایی مربوط به سن. برای بسیاری از افراد ،کاهش شنوایی با افزایش سن ، معمولاً در حدود ۶۰ سالگی شروع می شود. کاهش شنوایی می تواند باعث وزوز گوش شود. اصطلاح پزشکی برای این نوع از دست دادن شنوایی ، پیر گوشی است.قرار گرفتن در معرض سر و صدای بلند. سر و صدای بلند ، مانند تجهیزات سنگین ، اره های زنجیره ای و سلاح گرم ، منابع رایج شنوایی ناشی از سر و صدا هستند. دستگاه های موسیقی قابل حمل ، مانند پخش کننده های MP3 یا iPods ، همچنین در صورت بلند بودن برای مدت طولانی می توانند باعث کاهش شنوایی مرتبط با صدا شوند. وزوز گوش ناشی از قرار گرفتن در معرض کوتاه مدت ، مانند شرکت در یک کنسرت با صدای بلند ، معمولاً با گذشت زمان از بین می رود. قرار گرفتن در معرض کوتاه مدت و بلند مدت هم با صدای بلند باعث آسیب دائمی می شود.

انسداد گوش. موم Earwax با گیر انداختن مواد زائد و کند کردن رشد باکتری ها ، از کانال گوش شما محافظت می کند. هنگامی که بیش از حد بیش از حد موم در گوش جمع شود ، شستشوی طبیعی آن خیلی سخت می شود و باعث کم شنوایی یا تحریک گوش می شود که می تواند منجر به وزوز گوش شود.

استخوان گوش تغییر می کند. سفت شدن استخوان ها در گوش میانی شما (اتواسکلروز) ممکن است بر شنوایی شما تأثیر بگذارد و باعث وزوز گوش شود. این وضعیت که به دلیل رشد غیر طبیعی استخوان ایجاد می شود ، در خانواده ها درگیر وزوز گوش تمایل دارد رخ دهد.

سایر علل وزوز گوش

برخی از دلایل وزوز گوش کمتر دیده می شود ، از جمله:

بیماری منیر. وزوز گوش می تواند نشانه اولیه بیماری منییر باشد ، یک اختلال گوش داخلی است که ممکن است در اثر فشار غیر طبیعی مایعات گوش داخلی ایجاد شود.

اختلالات TMJ(مفصل فک تحتانی). مشکلات مربوط به مفصل گیجگاهی فکی ، مفصل در هر طرف سر شما در جلوی گوش های شما ، جایی که استخوان فک تحتانی جمجمه شما قرار دارد ، می تواند باعث وزوز گوش شود.

آسیب دیدگی سر یا آسیب دیدگی گردن. ضربه به سر یا گردن می تواند بر گوش داخلی ، اعصاب شنوایی یا عملکرد مغز مرتبط با شنوایی تأثیر بگذارد.

چنین صدماتی عموماً در یک گوش باعث وزوز گوش می شود.

نوروم آکوستیک این تومور غیر سرطانی (خوش خیم) بر روی عصب جمجمه ای که از مغز شما تا گوش داخلی شما جریان دارد ایجاد می شود و تعادل و شنوایی را کنترل می کند. همچنین به آن شوانوم دهلیزی گفته می شود ، این حالت عموما باعث ایجاد وزوز گوش فقط در یک گوش می شود.

اختلال عملکرد لوله استاش. در این شرایط لوله  ای در گوش شما که گوش میانی را به گلو فوقانی(پشت بینی) شما وصل می کند ، تمام مدت گسترش(حالت پر بودن )می یابد و این باعث می شود گوش شما احساس پر شدن کند. از دست دادن مقدار قابل توجهی از وزن ، بارداری و پرتودرمانی بعضی اوقات می تواند باعث این نوع اختلال شود.

اسپاسم عضلات در گوش داخلی. عضلات موجود در گوش داخلی می توانند سفت و کشیده شوند (اسپاسم) ، که می تواند منجر به وزوز گوش ، افت شنوایی و احساس پر بودن در گوش شود. این گاهی اوقات بدون دلیل قابل توضیح اتفاق می افتد ، اما می تواند در اثر بیماریهای عصبی ، از جمله مولتیپل اسکلروزیس ایجاد شود.

اختلالات رگهای خونی مرتبط با وزوز گوش

در موارد نادر ، وزوز گوش در اثر اختلال در رگ های خونی ایجاد می شود. به این نوع وزوز گوش ضرباندارگفته می شود. علل آن عبارتند از:

آترواسکلروز

با افزایش سن و ایجاد کلسترول و سایر رسوبات ، رگهای خونی اصلی نزدیک گوش میانی و داخلی شما مقداری از خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند – توانایی انعطاف پذیری یا گسترش کمی با هر ضربان قلب. این امر باعث می شود جریان خون نیرومند تر شود و تشخیص ضربان را در گوش شما آسان تر می کند. معمولاً می توانید این نوع وزوز گوش را در هر دو گوش بشنوید.

تومورهای سر و گردن.

 توموری که بر روی رگهای خونی در سر یا گردن شما فشار می آورد (نئوپلاسم عروقی) می تواند باعث وزوز گوش و علائم دیگر شود.

فشار خون بالا.

 فشار خون بالا و عواملی که باعث افزایش فشار خون می شوند ، از جمله استرس ، الکل و کافئین ، می توانند وزوز گوش را پررنگ تر جلوه دهند.

جریان خون آشفته.

تنگ شدن و پیچ خوردن در شریان گردن (شریان کاروتید) یا ورید در گردن شما (رگ ژوگولار) می تواند باعث ایجاد تلاطم ، جریان خون نامنظم شود و منجر به وزوز گوش شود.

ناهنجاری مویرگ ها.

 وضعیتی به نام ناهنجاری شریانی (AVM) ، اتصالات غیرطبیعی بین ورید  و شریان ها می تواند منجر به وزوز گوش شود. این نوع وزوز گوش معمولاً فقط در یک گوش مشاهده می شود.

داروهایی که می توانند باعث وزوز گوش شوندتعدادی از داروها ممکن است باعث ایجاد و یا بدتر شدن وزوز گوش شوند. بطور کلی هرچه دوز(مقدار) این داروها بیشتر باشد ، وزوز گوش بدتر می شود. اغلب هنگام قطع مصرف این داروها سر و صدای ناخواسته ناپدید می شود. داروهای شناخته شده برای ایجاد و یا بدتر شدن وزوز گوش عبارتند از:آنتی بیوتیک ها ، از جمله پلی مکسین B ، اریترومایسین ، وانکومایسین (وانکوسین HCL ، Firvanq) و نئومایسین

داروهای سرطان از جمله متوترکسات (Trexall) و سیس پلاتین

قرص های مدر (ادرار آور )بیماران قلبی عروقی(دیورتیک ها) ، مانند بامتانید (Bumex) ، اسید اتیکرینیک (Edecrin) یا furosemide (Lasix) فروزماید یا لازیکس .

داروهای کوینین برای مالاریا یا سایر شرایط بهداشتی استفاده می شود

داروهای ضد افسردگی خاصی ، که ممکن است وزوز گوش را بدتر کند

آسپرین در دوزهای زیاد غیرمعمول (معمولاً ۱۲ یا بیشتر در روز) مصرف می شود

علاوه بر این ، برخی از مکمل های گیاهی می توانند باعث ایجاد وزوز گوش ، همانند نیکوتین و کافئین شوند.

عوامل خطر

هر کس می تواند وزوز گوش را تجربه کند ، اما این عوامل ممکن است خطر شما را افزایش دهد:

قرار گرفتن در معرض سر و صدای بلند.

 قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در برابر سر و صدای بلند می تواند به سلولهای مویی حسی ریز در گوش شما آسیب برساند که صدا را به مغز شما منتقل می کند. افرادی که در محیط های پر سر و صدا کار می کنند – از جمله کارگران و کارگران ساختمانی ، نوازندگان و سربازان – به ویژه در معرض خطر هستند.

سن.

 با افزایش سن ، تعداد فیبرهای عصبی عملکردی در گوش شما کاهش می یابد ، احتمالاً باعث مشکلات شنوایی می شود که غالباً با وزوز گوش همراه است.

جنس. مردان احتمالاً وزوز گوش را بیشتر تجربه می کنند.

سیگار کشیدن. افراد سیگاری خطر ابتلا به وزوز گوش را بیشتر دارند.

مشکلات قلبی عروقی شرایطی که بر جریان خون شما تأثیر می گذارد ، مانند فشار خون بالا یا شریان های باریک (آترواسکلروز) ، می تواند خطر ابتلا به وزوز گوش را افزایش دهد.

عوارض

وزوز گوش می تواند به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی تأثیر بگذارد. اگرچه این بیماری افراد مختلف را تحت تأثیر قرار می دهد ، اگر وزوز گوش دارید ، ممکن است تجربه کنید:

خستگی

استرس

مشکلات خواب

تمرکز مشکل

مشکلات حافظه

افسردگی

اضطراب و تحریک پذیری

درمان این شرایط مرتبط ممکن است به طور مستقیم بر وزوز گوش مؤثر نباشد ، اما می تواند به شما در احساس بهتر کمک کند.

پیشگیری

در بسیاری موارد ، وزوز گوش نتیجه کاری است که نمی توان از آن جلوگیری کرد. با این حال ، برخی از اقدامات احتیاطی می تواند به جلوگیری از انواع خاصی از وزوز گوش کمک کند.

از حفاظت شنوایی استفاده کنید. با گذشت زمان ، قرار گرفتن در معرض صداهای بلند می تواند به عصب در گوش آسیب برساند و باعث کاهش شنوایی و وزوز گوش می شود. اگر از اره های زنجیره ای استفاده می کنید ، یک نوازنده هستید ، در صنعتی مشغول به کار هستید که از ماشین آلات با صدای بلند استفاده می کنید یا از سلاح گرم (مخصوصاً تپانچه یا اسلحه) استفاده می کنید ، همیشه از وسایل شنوایی بیش از حد گوش مثل گوشی استفاده کنید.

صدا رو کم کن. قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در موسیقی تقویت شده بدون محافظت از گوش یا گوش دادن به موسیقی با حجم بسیار زیاد از طریق هدفون می تواند باعث کم شنوایی و وزوز گوش شود.

از سلامت قلب و عروق خود مراقبت کنید. ورزش منظم ، درست غذا خوردن و انجام اقدامات دیگر برای سالم نگه داشتن رگ های خونی می تواند به جلوگیری از وزوز گوش در ارتباط با اختلالات رگهای خونی کمک کند.

تشخیص

پزشک شما گوش ، سر و گردن شما را معاینه می کند تا به دنبال دلایل احتمالی وزوز گوش باشد.

 آزمایشات شامل:آزمون شنوایی (شنوایی). به عنوان بخشی از تست ، شما در یک اتاق عایق صوتی می توانید با گوش دادن به صدا بنشینید که از طریق آن صداهای خاص در یک گوش پخش می شود. هنگامی که می توانید صدا را بشنوید ، نشان می دهید و نتایج شما با نتایج در نظر گرفته شده برای سن شما مقایسه می شود. این می تواند به رد یا شناسایی دلایل احتمالی وزوز گوش کمک کند.

حرکت. پزشک ممکن است از شما بخواهد که چشمان خود را حرکت دهید ، فک خود را ببندید ، یا گردن ، بازوها و پاها را حرکت دهید. اگر وزوز گوش شما تغییر یابد یا بدتر شود ، ممکن است به تشخیص یک اختلال اساسی که نیاز به درمان دارد کمک کند.

تست های تصویربرداری بسته به علت مشکوک وزوز گوش شما ممکن است به آزمایشات تصویربرداری مانند اسکن CT یا MRI نیاز داشته باشید.صداهایی که می شنوید می تواند به پزشک شما در تشخیص علت اصلی احتمالی کمک کند.

کلیک کردن

انقباضات ماهیچه ای در گوش و اطراف گوش شما می تواند باعث صداهای کلیک شدید شود که در پشت سر هم می شنوید. آنها ممکن است از چند ثانیه تا چند دقیقه طول بکشد.

غرش یا زوزه کشیدن.

 این نوسانات صوتی معمولاً عروقی هستند و ممکن است هنگام ورزش یا تغییر موقعیت ها ، مانند زمان خوابیدن یا ایستادن ، متوجه آنها شوید.

تپش قلب.

مشکلات رگهای خونی مانند فشار خون بالا ، آنوریسم یا تومور و انسداد کانال گوش یا لوله استاش می تواند صدای ضربان قلب شما را در گوش شما تقویت کند (وزوز گوش ضرباندار).

زنگ کم صدا.

 شرایطی که می تواند باعث زنگ زدگی کم گوش در یک گوش شود شامل بیماری منییر است. وزوز گوش ممکن است قبل از حمله سرگیجه بسیار بلند شود – سرگیجه ای که در آن شما یا محیط اطراف شما در حال چرخش یا حرکت هستید.

زنگ بلند.

 قرار گرفتن در معرض سر و صدای بسیار زیاد یا ضربه ای به گوش می تواند باعث زنگ زدن یا وزوز گوش زیاد شود که معمولاً بعد از چند ساعت از بین می رود. اما اگر ضعف شنوایی نیز وجود داشته باشد ، وزوز گوش ممکن است دائمی باشد. قرار گرفتن در معرض سر و صدای طولانی مدت ، کاهش شنوایی مربوط به سن یا داروها می توانند باعث زنگ زدن مداوم و پر فشار در هر دو گوش شوند.

 نوروم آکوستیک می تواند باعث زنگ زدن مداوم و پر پیچ و خم در یک گوش شود.

صداهای دیگر

 سفت شدن مفصل استخوان های گوش داخلی (اتواسکلروز) می تواند باعث وزوز گوش خفیف شود که ممکن است مداوم باشد یا ممکن است بیاید و برود.

 موم گوش ، اجسام خارجی یا موهای داخل گوش می توانند به پرده گوش بمالند و باعث ایجاد انواع مختلفی از صداها می شوند.

در بسیاری از موارد ، علت وزوز گوش هرگز یافت نمی شود. پزشک شما می تواند با شما درمورد اقدامات شما می تواند برای کاهش شدت وزوز گوش یا در مقابله با سر و صدا بهتر صحبت کند.

اطلاعات بیشتر

سی تی اسکن

MRI

درمان وزوز گوش

درمان یک وضعیت بهداشتی و اساسی

برای درمان وزوز گوش ، پزشک شما ابتدا سعی خواهد کرد تا هر بیماری زمینه ای و قابل درمان را که ممکن است با علائم شما همراه باشد شناسایی کند. اگر وزوز گوش به دلیل وضعیت سلامتی باشد ، ممکن است پزشک شما بتواند اقداماتی انجام دهد که می تواند صدا را کاهش دهد. مثالها عبارتند از:

برداشتن موم

 تخلیه موم گوش آسیب دیده می تواند علائم وزوز گوش را کاهش دهد.

درمان وضعیت رگ های خونی.

برای برطرف کردن شرایط عروقی ممکن است نیاز به دارو ، جراحی یا درمان دیگری باشد.داروی شما را تغییر دهند. اگر به نظر می رسد که دارویی که مصرف می کنید عامل وزوز گوش باشد ، پزشک شما ممکن است قطع یا کاهش دارو یا جابجایی به یک داروی متفاوت را توصیه کند.

حذف سر و صدا

در بعضی موارد ، سر و صدای سفید ممکن است به سرکوب صدا کمک کند به طوری که کمتر آزار دهنده باشد. پزشک ممکن است برای سرکوب سر و صدا از دستگاه الکترونیکی استفاده کند. دستگاه ها عبارتند از:

دستگاه صدای سفید. این دستگاه ها که صداهای شبیه سازی شده محیطی مانند ریزش باران یا امواج اقیانوس ایجاد می کنند ، اغلب یک درمان موثر برای وزوز گوش هستند. ممکن است بخواهید یک دستگاه صدای سفید را با بلندگوهای بالش امتحان کنید تا به شما در خواب کمک کند. فن ها ، دستگاه های مرطوب کننده ، دستگاه های مرطوب کننده و تهویه هوا در اتاق خواب نیز ممکن است به پوشاندن وزوز داخلی در شب کمک کنند.

سمعک.

در مواردی که مشکل شنوایی و همچنین وزوز گوش وجود دارد ، این موارد به ویژه می تواند مفید باشد.

دستگاه های پوشش دهنده.

این دستگاه ها که در گوش قرار گرفته اند و شبیه سمعک ها هستند ، یک صدای سفید مداوم و کم سطح دارند که علائم وزوز گوش را سرکوب می کند.

آموزش وزوز گوش.

 یک دستگاه پوشیدنی موسیقی متن برنامه ریزی شده را بصورت جداگانه ارائه می دهد تا فرکانس های خاصی از وزوز گوش را تجربه کنید. با گذشت زمان ، این روش ممکن است شما را به وزوز گوش عادت دهد ، از این طریق به شما کمک می کند تا روی آن تمرکز نکنید. مشاوره اغلب جزء آموزش مجدد وزوز گوش است.

داروها

داروها نمی توانند وزوز گوش را درمان کنند ، اما در بعضی موارد ممکن است به کاهش شدت علائم یا عوارض کمک کند. داروهای احتمالی شامل موارد زیر است:

از داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای ، مانند آمی تریپتیلین و نورتریپتیلین ، با موفقیت استفاده شده است. با این حال ، این داروها معمولاً فقط برای وزوز گوش شدید استفاده می شوند ، زیرا می توانند عوارض جانبی مشکلی از جمله خشکی دهان ، تاری دید ، یبوست و مشکلات قلبی ایجاد کنند.

آلپرازولام (Xanax) ممکن است به کاهش علائم وزوز گوش کمک کند ، اما عوارض جانبی می تواند شامل خواب آلودگی و حالت تهوع باشد. همچنین می تواند به عادت تبدیل شود.

سبک زندگی و داروهای خانگی

اغلب ، وزوز گوش قابل درمان نیست. با این حال ، برخی افراد به آن عادت می کنند و کمتر از آنچه در ابتدا انجام می دهند ، توجه می کنند. برای بسیاری از افراد ، تنظیمات خاص باعث می شود علائم آزار دهنده نباشند. این نکات ممکن است به شما کمک کند:

از تحریک کننده های احتمالی خودداری کنید. قرار گرفتن در معرض خود را در مواردی که ممکن است وزوز گوش شما را بدتر کند کاهش دهید. نمونه های رایج شامل صداهای بلند ، کافئین و نیکوتین است.

سر و صداها را بپوشانید. در یک حالت آرام ، یک فن ، موسیقی نرم یا رادیو استاتیک با صدای کم ممکن است به پوشاندن صدای وزوز گوش کمک کند.

استرس را مدیریت کنید. استرس می تواند وزوز گوش را بدتر کند. مدیریت استرس ، از طریق آرامش درمانی ، بیو فیدبک یا ورزش ، ممکن است تسکین دهنه باشد.

مصرف الکل را کاهش دهید. الکل با گشاد کردن رگ های خونی باعث افزایش فشار خون می شود و باعث جریان خون بیشتر بخصوص در ناحیه گوش داخلی می شود.

طب جایگزین

شواهد کمی وجود دارد مبنی بر اینکه درمان داروهای جایگزین برای وزوز گوش انجام می شود. با این حال ، برخی از روش های درمانی جایگزین که برای وزوز گوش آزمایش شده اند عبارتند از:

طب سوزنی

هیپنوتیزم

جینکو بیلوبا

ملاتونین

مکمل های روی

ویتامین های گروه B

نورومودولاسیون(تقویت کننده عصبی) با استفاده از تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) یک روش درمانی بدون درد و تهاجمی است که در کاهش علائم وزوز گوش در بعضی از افراد موفق بوده است. در حال حاضر ، TMS بیشتر در اروپا و در برخی از آزمایشات در ایالات متحده استفاده می شود. هنوز مشخص است که بیماران ممکن است از چنین درمانی بهره مند شوند.

مقابله و پشتیبانی

وزوز گوش همیشه با درمان بهبود نمی یابد یا کاملاً از بین می رود. در اینجا چند پیشنهاد برای کمک به مقابله با شما آورده شده است:

مشاوره. یک روانشناس یا روانشناس مجاز می تواند به شما در یادگیری تکنیک های مقابله کمک کند تا علائم وزوز گوش را کمترآزاردهنده تر کند. مشاوره همچنین می تواند به مشکلات دیگری که اغلب با وزوز گوش مرتبط هستند از جمله اضطراب و افسردگی کمک کند.

گروه های پشتیبانی

 به اشتراک گذاشتن تجربه خود با دیگران که وزوز گوش دارند ممکن است مفید باشد. گروه های وزوز گوش وجود دارد که به صورت حضوری و همچنین انجمن های اینترنتی برگزار می شود. برای اطمینان از صحت اطلاعاتی که در گروه به دست می آورید ، بهتر است گروهی را انتخاب کنید که توسط پزشک ، شنوایی شناس یا سایر متخصصان بهداشتی تسهیل شده انجام شود.

تحصیلات.

 یادگیری هرچه بیشتر در مورد وزوز گوش و راه های کاهش علائم می تواند به شما کمک کند. و فقط درک بهتر وزوز گوش باعث می شود که برای برخی از افراد آزاردهنده تر نشود.

آماده شدن برای قرار ملاقات

 شماآماده باشید تا در مورد پزشک خود بگویید:

علائم و نشانه های شما

تاریخچه پزشکی شما ، از جمله شرایط سلامتی دیگری که دارید از جمله کم شنوایی ، فشار خون بالا یا شریان گرفتگی (آترواسکلروز)تمام داروهای مصرفی از جمله داروهای گیاهی

چه انتظاری از پزشک داریداحتمالاً پزشک شما سؤالاتی از شما خواهد پرسید ، از جمله:

از چه زمانی شروع به تجربه علائم کردید؟

صدایی که می شنوید  چطورصدایی است؟

آیا آن را در یک یا هر دو گوش می شنوید؟

آیا صدایی که می شنوید مداوم بوده است ، یا آن آمده و می رود؟

چقدر صدای بلند است؟

چقدر سر و صدا شما را آزار می دهد؟

چیزی به نظر می رسد  که علائم شما را بهبود می بخشد؟

چیزی به نظر می رسد که علائم شما را بدتر می کند؟

آیا در معرض صداهای بلند قرار گرفته اید؟

آیا شما یک بیماری گوش یا ضربه به  سر دارید؟

پس از تشخیص وزوز گوش ، ممکن است نیاز به مراجعه به پزشک متخصص ENT  (متخصص گوش و حلق و بینی) داشته باشید. همچنین ممکن است نیاز به کار با یک متخصص شنوایی (شنوایی شناسی) داشته باشید.

                                  تهیه و ترجمه: دکترحسین جدید

منبع: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/tinnitus/symptoms-causes/syc-20350156

ساختمان گوش

سلول موئی گوش داخلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس یا پیامک
×

سلام . در اینجا کلیک کنید تا صفحه چت باز شود

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

 

× پیام واتساپ