محققان پیشنهاد می کنند که کاهش قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب ممکن است راهکاری در پیشگیری از چاقی باشد. اما چقدر احتمال دارد که قرار گرفتن در معرض نور در شب به طور مستقیم باعث اضافه وزن یا چاقی شود؟
محققان این ارتباط را فقط برای زنانی که دارای الگوی خواب بسیار مختل هستند ، داشتن یک نور واقعی یا تلویزیون که در بیشتر شب در اتاق مانده است ، پیدا کردند. احتمالاً بیشتر عوامل دیگر سلامتی و شیوه زندگی مرتبط با این هستند که پشت افزایش وزن وجود دارد – احتمالاً رژیم غذایی ضعیف و الگوهای فعالیت بدنی.
ارتباط مستقیم
اگر ارتباط مستقیمی وجود داشته باشد ، احتمالاً خواب مختل شده است که می تواند فرآیندهای متابولیک را تحت تأثیر قرار دهد و بنابراین مستعد افزایش وزن است نه خود نور.
محدودیت مهم دیگر این است که زنانی که در مطالعه خواهر قرار دارند دارای خصوصیات بسیار ویژه ای هستند. همه آنها زنان میانسال از ایالات متحده و پورتوریکو بودند که مجبور بودند یک یا چند خواهر مبتلا به سرطان سینه داشته باشند. این زنان لزوماً نماینده جمعیت عمومی زنان این کشورها یا جاهای دیگر نیستند. به عنوان مثال ، خصوصیات قومی و وراثتی می تواند آنها را در معرض خطر بیشتری برای افزایش وزن قرار دهد (سرطان پستان با چاقی همراه است). این یافته ها همچنین برای آقایان ، کودکان و زنان جوان تر کاربرد ندارد.
همچنین شایان ذکر است که این تحقیق سؤال شاید ارتباط بیشتر در جامعه فعلی – تأثیر قرار گرفتن در معرض وسایل برقی مانند تلفن های هوشمند یا تبلت ها قبل از خواب یا ترک آنها در شب را نشان نمی دهد.
به طور کلی تحقیقات مورد علاقه است اما اثبات نکرده است که خاموش کردن چراغ در شب ، حلقه مفقوده مبارزه با بیماری همه گیر چاقی است.
تحلیل توسط بازیان
توسط وب سایت NHS ویرایش شده است
تهیه و ترجمه:دکترحسین جدید